lørdag 20. september 2008

STITCHERY KURS

Nå har jeg vært på kurs. Det var gøy! Det blir nok til at jeg melder meg på noen flere kurs etter hvert. På kurset lærte vi å farge stoff med te i micro ovnen. Samt stitchery. Har brodert denne...

Nå har jeg endelig fått sydd meg en pose til å ha strikkepinnene mine i. Har tenkt på det lenge, men hadde ikke ferdig mønster så det måtte noe tenking til først...


Lagde smale lommer innvendig slik at jeg kan sette strikkepinnene nedi dem. Rundpinnene fikk jeg plass til inni midten. Siden jeg har vært på stitchery kurs ble det en liten stitcha engel til pynt.Ble egentlig godt fornøyd :-)


Gleder meg til tirsdag 30 sept da har vi neste kurskveld. Da skulle vi lære å sette farge på de broderte bildene. Og evt å montere bildene.
Forrige lørdag var det crazy- dager på Heimdal. Da måtte jeg jo innom Syskrinet en tur. Fikk handlet meg både noen mønster og litt stoff. Kjøpte med meg to mønster av Annaka. Det ene var denne toalett-rull holderen.
Slik ble den jeg har sydd. Er nesten ferdig med den, men har igjen å feste en liten bit av kantbåndet og montere opphenget.

2 kommentarer:

Timotei sa...

Skulle gjerne vært på kurs sammen med deg, ser jeg. Så nydelige stitchery du har laga. Skikkelig profft! Strikkepinneposen var kjempefin. Likte veldig godt kombinasjonen grønt og oransje/rødt. Du har så mange fine stoffer!
Flott toalettrullholder også! Du er så produktiv!

LAPPEQURI sa...

Kjempe flott stitcheri:-)
Gratulerer med en ny sykdom;-) man blir gjærne hekta men så snill og glad vi blir.
Ha ei fin og kreativ uke