mandag 8. september 2008

KURS


Har endelig meldt meg på kurs. Det er første gangen jeg skal på kurs og jeg gleder meg! :-) Jeg skal på stichery-kurs på Quiltegården i morgen kveld, tror det skal bli både gøy og lærerikt.
Nå har jeg fått tatt bilde av handlenettet mitt. Slik ble det.Har sydd ett til men det har allerede fått ny eier. Mønsteret er fra boka "Hånd i hanke", og noen kjenner kanskje igjen stoffet fra "Stoff og stil". Måtte jo innom i Drammen (min gamle fødeby)da vi var på ferie i sommer. Blir nok sydd flere slike nett etterhvert,de var enkle og greie å få til .


Har også sydd veske fra "Melly &me". Denne modellen heter "Sherbet".Var også veldig greitt mønster.Har valgt å kjøpe hanker, på mønsteret er de egentlig sydd i stoff.3 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Mykje fint å sjå her på sida di! Flotte vesker!

LAPPEQURI sa...

Kjempe fine vesker:-) Ha en fin og kreativ helg. Kos deg på kurs :-))

Timotei sa...

Hei Bitte!
Håper du hadde det fint på kurs! Hadde jeg bodd i Trondheim skulle nok jeg også meldt meg på kurs ja. Veskene dine er kjempefine! Det passer så godt med stormønstrede stoffer til de nettene synes jeg. Jeg har så lite sånne stoffer. Mulig jeg må bestille litt fra Stoff og Stil. Den nye katalogen har jo kommet og der var det så mye fint!
"Sherbet"-vesken din var nydelig. Så fint med lin og bomullsstoffer sammmen synes jeg.
Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ helg!
Hilsen Rannveig.