lørdag 24. oktober 2009

SMÅ SIRKELPUNGER...

Nå er det lenge siden sistdet kom noe nytt på bloggen min, men jeg ble så inspirert i går da jeg var innom bloggen til Timotei http://timotei-timotei.blogspot.com/. Nå var det på tide å sy noe annet enn klær...
Har prøvd å sy en slik liten sirkelpung en gang tidligere, men syntes ikke jeg hadde helt dreisen på å sy i glidelåsen slik at den ble pen.
Med bilder og tekst har Timotei har laget en enkel og fin beskrivelse, på hvordan dette skal gjøres. Når man følger den trinn for trinn var det jo ingen sak å sy sirkelpunger lenger :-)
Rakk å sy to stykker, i tillegg til at vi var på "Harrytur" til Åre i dag.

På fredag var jeg innom Syskrinet på Heimdal . Der fant jeg denne boka"JULEGLEDER" AV Tone Merete Stenkløv og Miriam Nilsen Morken. Den boka ble med meg hjem! Her var det mange gode tips på ting man kan lage i gaver til jul, innpakning, merkelapper,julekort m.m.

Holder også på med å sy ferdig lappeteppet jeg begynnte på i vår. Nå er det monteringa som står igjen Har aldri sydd sammen et så stort teppe før...
Har fått på vatt og bakstykket , og nå er det quiltinga jeg prøver å få til...
går sakte men sikkert fremover.


4 kommentarer:

Timotei sa...

Hei!
Så koselig med et innlegg hos deg igjen og veldig artig at du ville prøve oppskriften min på myntpunger! Dine ble jo kjempefine!
Og teppet ditt gleder jeg meg veldig til å se ferdig. Det tror jeg kommer til å bli kjempefint! Lykke til videre med quiltingen!

Berit sa...

Hei!
Disse "Timotei"-pungene er så søte. De står på Vil-Sy-Lista mi.
Det store teppet ditt ser også veldig fint ut. Lykke til med Quiltinga.
Berit

Rosehagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Rosehagen sa...

Hei
Teppet ditt ser bare LEKKERT ut! Håper quiltingen gikk fint! Gleder meg til å se det ferdig.
Det er veldig morsomt å få ferdig store ting :)