torsdag 14. august 2008

EI NY VESKE...

Ja, så var sommerferien over for denne gang...


Vi skulle til Sverige på campingferie i år.Leide campinghytte sammen min søster i Leksand.Der hadde de utrolig mye fint handarbeid(veving, trearbeider,sying, m.m.) som det var artig å dra rundt å se på.


For en som er glad i håndarbeide nytter det ikke å dra på ferie uten noe å fordrive tida med. Startet derfor på en ullgenser til min niese som blir to år like før jul.Passet bra med strikkearbeider mens vi kjørte gjennom de stooore,laaange, uendelige,svenske (telefonstolpe-) skogene.Rakk å bli ferdig med begge ermene på turen.
Har nå endelig blitt ferdig med veska jeg startet å sy leenge før ferien... Mønsteret er fra Melly & Me, og stoffene har jeg kjøpt på Syskrinet , Heimdal. (Se innlegg lenger ned på sida mi.)


Den er i veldig spreke farger, og i dag fikk jeg sydd i knappene.


Slik ble den ferdige veska.

3 kommentarer:

Timotei sa...

Hei Birgitte!
Velkommen hjem igjen fra sommerferie! Greit med litt strikketøy når en kjører gjennom sånne uendelige skoger ja...Vesken er kjempefin, skikkelig spreke stoffer du har brukt! Nå har jeg også kjøpt veskemønster fra Sara Bolster. Ble så inspirert av de fine veskene du hadde sydd.
Ja, jeg hadde jo Johanna som formingslærer, men jeg vet ikke akkurat om det var hun som lærte meg å sy da...Husker godt at jeg ville lage en pute med bare kvadrater i forskjellige blå stoffer, men det syntes hun var altfor enkelt og kjedelig...
Nå ligger i alle fall mine nye stoffer i vaskemaskina, så snart skal jeg nok prøve meg på Sara Bolster- mønsteret.
Ønsker deg ei kjempefin helg!
Hilsen Rannveig.

Blåbærtua sa...

Hei. Så mye fint hos deg. Flott strikketøy og tøffe vesker. Har også kjøpt mønsteret "Sherbet", men har ikke rukket å sy den enda. Det blir vel en vinterutgave kan jeg tenke meg. Ha en fin kveld;O)

Litamora's Patchwork and Quilting sa...

Veska di ble kjempefin! Gleder meg til å se bilde av genseren du holder på med:-) Jeg starta på vossakofta i ferien, hadde kjøpt garn i fjor... Men nå er iallefall ei arm nesten ferdig, og bolingen er nesten halvveis;-)