mandag 12. juli 2010

SMÅTING...

Disse snørepungene har jeg sydd etter mønster fra boka tilLise Bergene.Boka heter Lappegaver. Hadde ikke bomullstråd som passet i farge til, så jeg brukte bomullsgarn som jeg tvinnet til snor.
Her er et lite stitchery jeg har brodert.
Vet ikke helt hva jeg skal bruke det til enda, men det blir vel kanskje på en liten pung.Sydde noen små punger av forskjellige rester jeg hadde liggende. De fikk litt forskjellig størrelse og fasong.


Disse sminkepungene er laget etter Annakas mønster med sminkepung og sminkemappe De er allerede gitt bort til to jenter som snart fyller 9 og 13 år.Disse er også fine og bruke til penal.

6 kommentarer:

Min Quilte krok sa...

Så mye flott:-) du har laget
Ha en fortsatt fin og kreativ sommer

Sissel`s syglede sa...

Er så glad jeg tok meg en tur innom bloggen din, for her var det mye flott. Tusen takk for titten. Svever innom en annen gang også jeg :-))
Sommerklem fra Sissel

karinanna sa...

Nydelige ting du har laget.
Koselig å titte innom.

Anelias hantverk sa...

Men oj så vackra påsar coh väskor du har lagat!
Ha en fin dag!

cille sa...

Så mye fint du lager, ser du er god venn med symaskina ja! Selger du de flotte roseposene du har øverst i bloggen tro? Fallt pladask! Klem

Timotei sa...

Hei Bitte!
Takk for sist! Var så koselig å treffe deg i butikken. Skulle gjerne gått og kikka mer. Får bli en gang når jeg ikke har guttene med meg...Ja, så ble det Janome på meg også. Veldig forskjellig fra min gamle Bernina, men jeg begynner å komme inn i det nå. Mange finesser som gjør det så mye enklere å sy! En helt ny verden for meg dette :-)

Så mye fint du har sydd! Likte sågodt de snøreposene.