onsdag 11. februar 2009

KURS !

Nå har jeg endelig vært på kurs og lært meg å sy lappeteknikk. Kurset er på Heimdal hos Syskrinet. Har sydd en del fra før, men det er mange smarte tips å lære når man går på kurs. Dessuten er det kjekt å bli kjent med nye mennesker som har samme interesser som deg selv.
Blir så opptatt av å sy når jeg er på kurs, så jeg glemmer å legge det ut på bloggen.
Har sydd en god del , og her kommer noen bilder av noe av det jeg har laget.

Den første kvelden lærte vi å sy log cabin. Har sydd log cabin før, men dette ble mer effektivt når du skal sy flere blokker. Resultatet ble denne røde/hvite duken.

Den neste kurskvelden lærte vi å sy sammen trekanter. Brukte en hurtigmetode ved å sy på papir. Det var velddig gøy. Veldig mange muligheter når du skal sette sammen lappene igjen! Har sydd disse fire blokkene, men har ikke bestent meg for hvordan jeg skal montere dem enda.


Disse er også sydd sammen av trekanter. Ideen fant jeg i Familien nr.26/2008. Liv Storvik Harby hadde laget disse som tallekendempere, men jeg skal lage grytelapper av dem.

2 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så flotte duker og grytekluter du har laget. Lekre stoffer. Likte så godt det storblomstrede stoffet i den røde duken. Du er kjempeflink.

Timotei sa...

Så mye fint du har sydd! Så flott den duken i rødt og hvitt var! Høres spennende ut med kurs.