mandag 20. oktober 2008

JUBILEUMSGENSEREN...



Da ble endelig et strikkeprosjekt ferdig. Er nå ferdig med genseren som skal bli 2-årsgave før jul.Har jo lovt å strikke bukse til også, men det så ut som om genseren kommer til å bli for stor i år. . . Det er jo egentlig bare greit,for da rekker jeg jo å strikke ferdig min datters genser... pluss hekle litt og gjøre ferdig noen av de andre prosjektene jeg har liggende.... :-)

EN NY UKE, MED NYE MULIGHETER...






Det har ikke blitt så mange store prosjekt siden sist jeg var innom bloggen min. Har sydd en del små "punger"/toalettmapper og mobillommer. (Mobillommene har jeg sydd etter mønster i boka til Anne Pia Godske Rasmussen ,"Hånd i hanke"). En del av dem har jeg allerede solgt.

Kjekt å gi bort til venner og bekjente med en liten ekstragave oppi (en god håndkrem, lipgloss,hårspenner,ladekort til mobilen....)

torsdag 2. oktober 2008

STITCHERYKURS DEL 2



På del to av kurset jeg har vært på, lærte vi blant annet å fargelegge stitcheryet vårt. Vi brukte vanlige fettstifter og fargela bildet. Deretter la vi matpapir oppå bildet og strøk bildet med god varme til fettstiften smeltet inn i stoffet. I det forrige innlegget, kan du se hvordan bildet var før det ble farget...



Har sydd ett stitchery bilde til siden jeg var på kurs. Var innom Panduro her i Trondheim og fant ferdig påtrykte stitcherybilder av Tilda.Syntes dette var litt søtt så jeg prøvde meg på det. Aner ikke hva jeg skal bruke det til ennå men det kan jo hende det dukker opp noe senere som trenger litt "pynt".





Denne pungen kjøpte jeg mønster til på "Syskrinet"på Heimdal, for litt siden. Den var egentkig veldig lett å sy (når jeg bare skjønte mønsteret).


Har kjøpt en "bøyle" til, og skal sy en til meg selv også. Da skal jeg prøve å forstørre mønsteret litt, så selve pungen blir litt større. (Så får jeg se hvordan det går...)